Sommarens Event

Njut av den svenska sommaren på bästa sätt, besök Jopikgården, Hindersön.

Sommarens Event

Midsommarafton

Dag Från kl. 12:00

 Klassiskt firande med allsång, lekar, tipsrunda med fina priser och dans runt stången såklart. Göran Lindgren med kören Artic Voices och musiker som Mikael Ullberg på dragspel skänker trivsel i fulla drag. Avnjut en smakfull tallrik fylld med läckerheter som hör svenska midsommar till.

Kväll Från kl. 20:00

Fullt ös på dansbanan med Hindersöns egna trubadur på scen!

Midsommarpaket: Boende inklusive frukost 1600:-/per rum!


4/7: Stefan Johansson

 Folk­rock och sångpoesi

“När en människa har växt upp “on the road” är det inte så förvånande att han har mycket att berätta! Rekommenderas!” (Nordis Magazin)

Stefan Johansson, född och uppvuxen i Luleå, som har tillbringat 18 år i utlandet tillsammans med sin gitarr, har nu återvänt till Norrbotten.

Med sig har han självklart många historier från sina många resor och ett folk­rockprogram som Sverige inte har upplevt så ofta.Han har 2 000 konserter i ryggen och mer än 10 000 album sålda.I konsertprogrammet hör man många sånger från hans tre soloalbum, “Finding Home” (2010) och “The Door to the Unknown” (2014), samt “65° Nord”  (2017).“The Door to the Unknown” mastrades för övrigt av Abbey Road Studios i England, där även Beatles slog igenom. Det var Sean Magee som satt bakom mixerbordet den här gången (han har bl.a. jobbat med Tina Turner, Gary Moore, Queen, Coldplay)


4/8: John Persson

Svängig Pubrock

Brändösonen rockar loss igen på gården. Klassisk pubkväll med fantastiskt duktiga John Persson på scen


Öppet onsdag till söndag hela sommaren, från Midsommarafton och framåt. Håll utkik för våra fina paketlösningar för logi, mat och event.

 Länk till Turbåtarna: https://www.lulea.se/uppleva–gora/skargard/skargardstrafik.html


Boka ert boende, bord, konferens eller fest via: info@jopik.se

Eller ring: 0920-600 12